martes, 17 de marzo de 2020

FEINES A FER DES DE CASA: UNIT 7


FEINES A FER DES DE CASA: UNIT 7

Ja hem començat la unitat 7 i per continuar treballant aquesta unitat us he preparat tot un seguit de feines que podreu realitzar tranquil·lament des de la vostra casa.
Per començar us deixo l’ enllaç a un vídeo interactiu com a warm-up activity:


Tot seguit començarem a treballar tots els skills d’ aquesta unitat. Comencem per vocabulari.

VOCABULARY:

Els punts de vocabulari d’ aquesta unitat son els següents:

-       Wild nature
-       Adjectives (Extreme journeys)
-       Habitat (Culture)
-       A new sport

Per tal de treballar el vocabulari de la unitat anirem al workbook a les pàgines 106 i 107. Allí trobareu la “vocabulary reference” i la “vocabulary practice”. Recordeu que ara sí podreu fer servir la VOC APP (no estem a classe esteu a casa J).

La resta d’ activitats a treballar les trobareu al workbook a les pàgines 56,58 i 60.

GRAMMAR:

La gramàtica a aquesta unitat està lligada amb els verbs modals. Per poder entendre i treballar aquest punt gramatical anirem al workbook a les pàgines 108 i 109. A la pàgina 108 trobareu la teoria per entendre perfectament aquest punt gramatical, i a la 109 trobareu les activitats per fer.

Aprofito també per deixar-vos les “grammar animations”.


La resta d’ activitats a treballar les trobareu al workbook a les pàgines 57 i 59

READING COMPREHENSION:

A aquesta unitat treballarem el text del Student’s book p. 90 “Extreme Journeys” per tal de treballar la comprensió lectora. Cal llegir el text i fer les activitats 1,2 i 3. Contestar a les activitats a un full apart.

LISTENING & WRITING:

Continuem treballant els diferents skills i ara toca treballar la comprensió auditiva i l’ expressió escrita. Per tal de treballar els dos skills us deixo l’ enllaç al vídeo de la unitat. Recordeu que podreu veure el vídeo i prendre notes tantes vegades com necessiteu per tal de poder fer UN RESUM de les informacions i dades més importants que en ell apareixen.
El vídeo d’ aquesta unitat és “The making of the Grand Canyon” espero que us agradi. 


SPEAKING:

Per tal de treballar la part oral us faig la següent proposta:
Agafant com a mostra la conversa de la secció Speaking (pàg.95), heu de preparar (i practicar) un diàleg sobre normes i consells a l’hora d’iniciar un nou sport. El vocabulari als exercicis 3 (pàg.94) i 8 (pàg.95), poden servir-vos d’ ajuda.


No hay comentarios:

Publicar un comentario